În Germania, pacientul clinicii, care a fost în comă timp de 27 de ani, a ajuns la conștiința deplină. Raportează despre aceasta Daily Mail.

Un rezident al Emiratelor Arabe Unite, Munira Abdullah, a primit un traumatism cerebral în urma unui accident în 1991, când un autobuz școlar a intrat în mașina sa în apropierea orașului Al Ain. Fiul ei, Omar Weber, se afla, de asemenea, în mașină. Mama l-a salvat, protejându-l. Băiatul a scăpat cu leziuni minore.

Munira a fost spitalizat la un spital local, apoi transferată la Londra pentru a face un diagnostic. Doctorii au observat că femeia este într-o conștiință minimă - o stare de comă, în care se menține susceptibilitatea durerii. Mai târziu, ea a fost întoarsă în Emiratele Arabe Unite, unde a

În Internet au apărut imagini video ce surprind momentul exploziei unui automobil Tesla în Shanghai, China.
Potrivit autorului videoclipului, incidentul a avut loc într-un loc de parcare subteran într-unul din centrele comerciale.
Înregistrările de pe camera de supraveghere arată modul în care fumul începe să iasă din mașină și apoi explodează.

Autoritățile insulei portugheze Madeira au declarat doliu de trei zile în memoria persoanelor decedate în urma accidentului cu implicarea unui autobuz turistic. Ca urmare a accidentului, 29 de persoane au murit, dintre care cel puțin 28 sunt cetățeni germani. De asemenea, au fost raportate aproximativ 27 de persoane cu diverse traumatisme. Conform versiunii preliminare, șoferul a pierdut controlul autobuzului prăbușindu-se de la înălțime peste o casă.

În cadrul Salonului Auto de la New York, a fost anunțat câștigătorul concursului Automobilul Anului 2019 (World Car of the Year).
Acest titlu a fost atribuit crossover-ului electric Jaguar I-Pace. Trebuie remarcat faptul că acest model a fost recunoscut ca fiind cel mai bun din cele trei categorii dintr-o dată: "Designul Anului", "Mașina ecologică" și "Mașina Anului".

Notă: inițial, 40 de modele au concurat pentru concursul principal al concursului Masina Anului 2019, dintre care trei finaliști

Pe web a apărut un clip cu primul zbor al unei aeronave cu fuzelaj dublu și șase motoare a companiei Stratolaunch Systems.

Aeronava a zburat pe cer de la un aeroport lângă Los Angeles.

Astrofizicianul NASA Thomas Zurbuchen a numit acest eveniment istoric pentru echipa de dezvoltare.

"Este vorba despre trimiterea lui la marginea spațiului și dincolo", a scris el.

Stratolaunch Systems este o companie aerospațială americană înființată pentru a dezvolta un sistem aerospațial pentru livrarea de