Incidenta cancerului a crescut, iar frecventa diagnosticului de cancer nu va scadea in viitorul apropiat - dimpotriva, acesta va creste. Acest lucru a fost declarat de oncologi din Germania.

În special, directorul Centrului pentru tratamentul general al cancerului "Charite", Ulrich Kailholz, a declarat că "numărul de diagnostice pentru cancer va fi înspăimântător". În parte, a menționat expertul, creșterea numărului de cancere se datorează unor factori de risc obișnuiți în societatea modernă, cum ar fi consumul de alcool, obezitatea și fumatul.

Kailholtz a adăugat că în zilele noastre, oamenii sunt mai puțin susceptibili de a suferi de cancer colorectal. În același timp, o creștere a incidenței leucemiei este observată în lumea modernă. De ce, oamenii de știință nu pot explica.

Potrivit medicului oncolog german, nici știința, nici medicina nu au un mecanism care să permită unui om să precizeze cancerul. Chiar și în ceea ce privește sportul, alimentația și renunțarea la fumat, există riscul ca cancerul să apară în viața unei persoane.

"Celulele canceroase pot începe să se dezvolte dacă se întâmplă ceva în timpul diviziunii celulare, care apare în mod continuu în toate organele corpului nostru. Celulele periculoase sunt neutralizate de sistemul imunitar, dar cu cât acestea sunt mai multe, și se acumulează mai multe celule deteriorate, cu atât mai mare este probabilitatea ca mecanismele de recuperare a organismului să nu facă față sarcinilor lor ", a spus specialistul.

De asemenea, faptul că medicina și știința nu sunt capabile să oprească creșterea incidenței cancerului au fost exprimate de către medicul și epidemiologul Centrului German de Cercetare a Cancerului Volker Arndt. Potrivit lui, "există multe succese și descoperiri în oncologie, dar nu există o descoperire generală în cercetarea cancerului".

Medicul a subliniat că, deși știința modernă a avansat în mod serios în dezvoltarea medicamentelor avansate de combatere a cancerului, toate medicamentele din noile generații au un preț foarte ridicat - acest fapt nu poate contribui considerabil la creșterea ratelor de vindecare a cancerului.

 

Adaugă comentariu


Codul de securitate
Actualizează