Pescarii americani au prins un pește-spadă mare, cântărind mai mult de 340 kg, în jurul coastei din Florida.

Pescarul Nick Stanchik a spus că aștepta acest moment de mai mulți ani. Acesta a mai declarat că a reușit să prindă un pește uriaș în doar 10 minute lângă coasta Islamorada. Cu toate acestea, a fost nevoie de aproape opt ore pentru ca pescarii să tragă peștele la bord - șapte persoane au făcut acest lucru.

Recordul anterior a fost de 277 kg.

În Catalonia, a avut loc o acțiune de identificare a sexismului ascuns. După ce a fost verificată biblioteca uneia dintre școlile din Barcelona, ​​200 de lucrări au dispărut de pe rafturi, deoarece, potrivit auditorilor, ele conțin propagandă prin stereotipuri de gen. Relatează The Guardian.

Se presupune că 30% din literatură conține limbaj sexualist. Lista a inclus, în special, povestea "Scufița roșie" și povestea Sfântului Gheorghe - o lucrare populară între catolici. Se remarcă faptul că

Actorul britanic Benedict Cumberbatch, cunoscut pentru rolul din serialul de televiziune Sherlock, a doborât un biciclist pe un drum rural pe insula Wight. Rapoartează The Sun cu referire la prietenul victimei.

Actorul a doborât un pescar de 63 de ani la volanul unui Lamborghini verde. Bărbatul a suferit o leziune gravă a brațului.

Aproape că i-a rupt brațul. Era sânge peste tot ", a declarat un prieten al ciclistului.

După cum scrie ziarul, pescarul nu l-a recunoscut inițial pe Cumberbatch

În stațiunea italiană Portofino se va deschide primul restaurant subacvatic din țară.

De remarcat faptul că restaurantul va fi situat la o adâncime de 6 metri. Pentru a ajunge în restaurant, vizitatorii vor trebui să intre pe o ușa secretă, care este conectată la tunelul care leagă pământul cu un container gigant de ciment.

Restaurantul va avea o fereastră panoramică de 20 de metri lungime și 3 metri înălțime. Se preconizează că prețul mediu în local va fi de 350-400 de euro de persoană.

Robert Downey Jr., alături de alți actori din filmul Avengers: Endgame, a fost invitat la emisiunea lui Jimmy Kimmel. Artistul a recunoscut că nu va vedea seria din 2019 înainte de Paști, ci doar cu o zi înainte de premiera de la Hollywood.

"Nu avem dreptul să ne uităm. Putem viziona doar fragmente mici", a menționat artistul.

"Filmul ne va fi prezentat integral doar cu o zi înainte de premieră. Atunci vom vedea totul ", a adăugat el.