Shane Long a deschis scorul în secunda 7 a partidei dintre Watford şi Southampton şi a devenit astfel marcatorul celui mai rapid gol din istoria Premier League.

Watford a avut lovitura de start pe Vicarage Road, mingea a ajuns la fundaşul central al gazdelor, Craig Cathcart, iar acesta a încercat să trimită o pasă lungă.

Atacantul irlandez al "Sfinţilor" a interceptat, a scăpat spre poartă şi şi-a păstrat sângele rece. Long a înscris cu o execuţie elegantă, peste portarul lui Watford, Ben Foster.

A fost al patrulea gol înscris de jucătorul de 32 de ani în acest sezon de Premier League, în care Southampton încearcă să scape de retrogradare. Cu o victorie în această seară, obiectivul este practic îndeplinit.

Echipa engleză de fotbal "Liverpool" a câștigat în fața portughezilor de la "Porto" în primul meci al sferturilor de finală al Ligii Campionilor. 

Întâlnirea a avut loc la Liverpool și s-a încheiat cu scorul de 2:0. Ambele goluri au fost marcate în prima repriză. Primul gol a fost marcat de mijlocașul Nabi Keita (minutul 5), al doilea gol a fost marcat de către Roberto Firmino (min. 26). Meciul retur  va avea loc pe 17 aprilie la Porto.

În celălalt meci, Tottenham Hotspur s-a dovedit a fi mai

Atacantul clubului Paris Saint-Germain, Eric Maxime Choupo-Moting nu a reușit să trimită mingea în plasa celor de la Strasbourg de pe linia porții într-un meci din etapa a 31 a campionatului francez. Videoclipul episodului a fost postat pe contul Football on BT Sport de pe Twitter

Comentatorii au remarcat că atacantul a făcut cea mai gravă greșeală din istoria fotbalului. Mingea după atingere a fost rulată de la linia de poartă până în bară. În același timp, Shupo-Moting a marcat cu un gol în

Atacantul belgian de la Chelsea, Eden Hazard, a marcat o dublă în meciul din etapa a 33-a a Campionatului Angliei cu West Ham United, scor (2: 0).

Astfel, Hazard a ajuns la 85 de goluri marcate în Premier League. Potrivit portalului statistic Squawka, belgianul l-a depășit pe atacantul portughez Cristiano Ronaldo, care a jucat pentru Manchester United în perioada 2003-2009 și a trecut ulterior la Real Madrid pentru 94 de milioane de euro.

Atacantul de 28 de ani, Eden Hazard, a fost transferat

Fotbalistul merge la pescuit anual și se întoarce de acolo cu o captură bună .

David Beckham nu este doar un fotbalist legendar, un tată iubitor și soț, dar sa dovedit a fi și un fan al pescuitului. Mai mult, el încearcă (pare, cu succes) să includă în acest hobby pe fiii săi: Romeo și Brooklyn. Aceștia își împărtășește realizările pe Instagram.